In imagini, se vede cum un client al barului sare sa stinga flacarile si sa il salveze pe nefericit -  Jared McLemore, 33 de ani- un cantaret cunoscut din Memphis.

Inainte sa isi dea foc, barbatul si-ar fi luat ramas bun de la fosta iubita si ar fi luat-o de mana pentru a-i arata ca a turnat benzina pe el. Tanara este in stare de soc dupa scena ingrozitoare la care a asistat, iar prietenii sai au creat o pagina de donatii, pentru a o ajuta sa isi revina dupa evenimentul traumatic.

Muzicianul si fosta lui iubita au avut o relatie tumultoasa. Potrivit apropiatilor cuplului, barbatul era agresiv, isi amenintase iubita cu moartea in repetate randuri si a incercat sa o stranguleze, moment in care tanara a cerut un ordin de restrictie impotriva lui McLemore, ordin pe care acesta l-a incalcat de mai multe ori.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

,,A fost  cel mai groaznic lucru pe care l-am vazut”, au povestit martorii ocularii care erau in bar la momentul evenimentului au fost socati de situatie.

Transmisiunea live pe Facebook incepe cu momentul in care McLemore sta la masa si incepe sa-si toarne benzina pe el. in secunda urmatoare se aprinde singur cu o bricheta si fuge din cadru. Una dintre persoanele aflate in bar a incercat sa-i arunce bricheta din mana, dar s-a ars destul de grav si a ajuns la spital.

In incercarea de a preveni si descuraja transmitarea live pe Facebook a unor astfel de eveniment, Mark Zuckerberg a anuntat saptamana trecuta ca va face angajari masive. Echipa de moderatori a continutului de pe Facebook va fi imbogatita cu 3000 de membri pentru a reactiona cat mai repede la transmisiunile cu continut violent, crime, torturi, sinucideri etc. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si