Maria și Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei și-au spus adio definitiv. Cu ochii în lacrimi, Maria, a făcut anunțul pe instagram în timp ce se află în Republica Moldova.

O despărțirea așteptată de mulți

Vestea că povestea lor de iubire a avuns la final vine la o săptămână după ce a avut loc Marea Finală de la Puterea Dragostei. Ceilalți concurenți au anticipat această despărțire, susținând că Marinescu doar se folosește de Maria pentru voturi, formând un cuplu fake.

Zvonurile despărțirii au intervenit în momentul în care Maria a plecat singură la Chișinău, în timp ce Marinescu a rămas singur în București. Blondina a fost surprinsă în repetate rânduri în club, în compania fetelor, dar nici Marinescu nu a dus lipsă de distracție în București. 

Citeste si: Andra Volos, fosta concurentă ”Puterea Dragostei”, apariție răvășitoare la nunta prietenei sale

Maria este o femeie liberă

Cei doi au avut o relație presărată cu certuri și împăcări, însă aceștia au decis, încă o dată, să meargă pe drumuri separate, dar acum este definitiv.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

”Ne-am despărțit cauza fiind neîmțelegerile pe care le aveam și în casă. Da, sunt o femeie liberă”, a transmis fanilor, Maria.

Marinescu a ținut să nu comenteze această despărțire, ba mai mult, nu a șters pozele de pe instagram în care se află alături de Maria. Cristian Marinescu a fost desemnat câștigătorul sezonului 3 al emisiunii. Acesta a intrat în finală alături de Maria, însă câștigătoare a fost desemnată Alexandra. 

Citeste si: Alexandra de la Puterea Dragostei a făcut anunțul. Ce va face aceasta cu premiul în valoare de 10.000 de euro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si