Vineri, un nou şoc pentru Cristi Borcea! Bănuit că ar face parte dintr-o reţea de evaziune fiscală şi spălare de bani, omul de afaceri a fost ridicat de procurorii DIICOT şi dus la audieri.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cristi Borcea ar fi implicat într-un dosar care vizează afaceri din 2010. Situaţia are legătură cu un grup infracţional-spălare de bani şi evaziune fiscală, prejudiciul fiind de 40 de milioane de lei. Atât fostul şef de la Dinamo, cât şi alte persoane care formează grupul infracţional ar fi încheiat contracte fictive, lucru pe care acum oamenii legii îl cercetează în amănunt în aceste zile. 

Valentina Pelinel nu mai pleacă în vacanţă cu Cristi Borcea! El este obligat să se prezinte la…politie! 

După ore întregi de declaraţii, procurorii au luat o decizie în privinţă lui Cristi Borcea! Din fericire pentru afacerist, el nu a fost iarăşi închis, ci s-a hotărât punerea lui sub control judiciar pe cauţiune, sumă fiind de două milioane de lei!!! In atari conditii, situaţia nu este una tocmai roz, mai mult, i-a dat peste cap şi planurile pe care bărbatul şi soţia lui le aveau în următoarea perioadă.

Astfel, deşi era programat totul, Valentina Pelinel nu mai pleacă în vacanţă cu Cristi Borcea! Însărcinată cu gemene, femeia ar fi vrut să se relaxeze câteva zile în străinătate şi programase o ieşire în acest sens cu soţul şi copilul! Numai că, acum, omul de afaceri are alte…drumuri de făcut! El este obligat să nu părăsească deloc ţara şi, de două ori pe săptămâna, să se prezinte să semneze acte la sediul Poliţiei Ilfov!
 
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si