Nu-mi amintesc nimic din acea după-amiază. Eram foarte beat, pentru că băusem mult: vreo douăzeci de litri de vin în ultimele două zile ”, a spus românul la audieri, potrivit La Stampa.

Bărbatul ar fi violat o femeie într-un parc din oraș

Evenimentul nefericit s-a petrecut în jurul orei 18:00, când femeia ieșise în parc să-și plimbe câinele. Bărbatul, care era pe bicicletă, a început să-i vorbească, după care a târât-o la marginea pistei de biciclete, unde a agresat-o sexual.

Victima a încercat să se elibereze și a strigat după ajutor, însă în zona respectivă nu mai erau alți oameni.

Citeste si: VIDEO| Reacție surprinzătoare după condamnarea "monstrului din Caracal", Gheorghe Dincă, la 30 de ani de închisoare

După agresiune, bărbatul s-a făcut nevăzut, dar femeia a mers ulterior să alerteze autoritățile. A fost dusă mai apoi la spital pentru îngrijiri medicale, iar ulterior, autoritățile l-au identificat pe român, pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Acesta spune că nu-și mai amintește ce a făcut, pentru că băuse foarte mult.

Polițiștii au găsit în locuința bărbatului zeci de sticle goale de vin, însă chiar și așa, medicii spun că acesta nu avea cum să consume o cantitate atât de mare și apoi să fie capabil de fapta comisă.

Citeste si: O adolescentă din India a fost agresată sexual și incendiată

Mai mult decât atât, românul nu este la prima abatere de la lege.Acesta

a mai avut recent probleme cu poliția, după o altercație cu un funcționar public și după ce a amenințat că aruncă în aer locuința fostei soții, de care s-a despărțit de curând.

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si