Socrul lui Serban Huidu are probleme din ce in ce mai mari. Matei Vintila, fost senator de Valcea, este urmarit penal de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5 pentru infractiunea de inselaciune. De asemenea, in dosarul lui Vintila se cerceteaza si alte fapte penale: fals in inscrisuri sub semnatura privata, fals intelectual, fals in declaratii si evaziune fiscale. Fata de aceste fapte, procurorii au demarat inceperea urmaririi penale „in rem”, ceea ce inseamna ca momentan se cerceteaza doar exclusiv fapte penale, nu si persoane.

In practica, urmarirea penala „in rem” precede urmaririi penale „in personam”, in cazul in care exista suspiciuni legate de posibilul faptuitor. Alaturi de Matei Vintila, in dosar mai apare un intimat, D. Romeo Cristian.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Informatia-bomba apare in „minuta” unei plangeri facute de doua persoane la Judecatoria Sectorului 5, dupa ce dosarul a fost inchis de procurori cu o solutie favorabila lui Vintila. Judecatorii au admis insa cererea si au retrimis dosarul la Parchet, ceea ce inseamna ca cercetarea se va relua.

Dosarul are legatura cu afacerea pe care socrul lui Serban Huidu a avut-o in domeniul imobiliar.

Cei care i-au facut plangerea sunt fosti creditori ai lui Matei Vintila, care s-au aflat la un moment dat in tabelul de creante a companiei, dupa ce aceasta a intrat in insolventa.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si