Close sidebar
Close sidebar

Sofer de TIR, gasit mort la barajul Noapes! Cand au vazut ce avea legat barbatul de picior, anchetatorii au incremenit

Un barbat din Curtea de Arges si-a incheiat socotelile cu viata la barajul Noaptes, din judetul Arges. Descoperirea macabra a fost facuta de un militar, care a zarit trupul barbatului prin binoclu.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Adrian Nedelcu, de 37 ani, din Curtea de Arges, disparuse de acasa de miercuri, 23 mai.  Joi, familia a anuntat Politia si tot joi a primit si vestea cutremuratoare. Barbatul fusese gasit spanzurat de o balaustrada a barajului Noaptes. 

Cel care a zarit trupul atarnand in streang este un militar  care se afla in timpul unei aplicatii. socat de ceea ce a vazut, initial, prin binoclu, militarul s-a uitat si prin luneta ca sa se convinga ca nu se insala.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

A sunat la 112, dar, din pacate, echipajele de interventie sosite la fata locului n-au mai putut face nimic pentru barbat.  Pompierii militari de la ISU arges, care l-au coborat la sol, au constat ca omul isi legase de picioare  o punga cu pietre.  

Barbatul era casatorit, dar nu avea copii. Lucra ca sofer pe TIR. Dupa o cursa in Spania, barbatul venise acasa cu o depresie.

A fost internat in Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean o scurta perioada de timp si externat cu recomandarea continuarii tratamentului prescris pentru diagnosticul de „episod psihotic depresiv, relateaza Adevarul. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI