UPDATE. Șoferul împușcat de polițiștii botoșăneni a MURIT în brațele medicilor, transmite Botaseneanul.ro. Cadrele medicale ajunse la fața locului au început manevrele de resuscitare, însă din nefericire a fost declarat decesul. 

Trei echipaje de poliție aflate în teren, pe raza orașului Flămânzi, au încercat interceptarea autoturismului în trafic, însă conducătorul auto a intenționat să intre în coliziune cu autospecialele, impactul fiind evitat în ultima clipă de către polițiști. 

Citeste si: Vladimir Putin, anunț de ultimă oră despre vaccinul Sputink V

Ce spune Poliția din Botoșani

„Un echipaj de poliție de pe raza orașului Flămânzi a fost sesizat de polițiști din cadrul IPJ Iași despre faptul că se află în urmărirea unui autoturism, al cărui conducător auto nu a oprit la semnalele acestora si exista posibilitatea să se afle sub influența băuturilor alcoolice, reprezentând astfel un pericol pentru traficul rutier. Trei echipaje de poliție aflate în teren, pe raza orașului Flămânzi, au încercat interceptarea autoturismului în trafic, însă conducătorul auto a intenționat să intre în coliziume cu autospecialele, impactul fiind evitat în ultima clipă de către polițiști”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Botoșani.

Citeste si: VIDEO- Preoții ne spun cum să evităm tentațiile în Postul Crăciunului

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ca urmare a executării focurilor de armă, conducătorul auto a fost rănit, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă intrând într-un șanț, pe marginea drumului.

Șoferul a fost rănit

Conform sursei citate, au fost executate focuri de avertisment în plan vertical și ulterior înspre pneurile autoturismului.

„Ca urmare a executării focurilor de armă, conducătorul auto a fost rănit, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă intrând într-un șanț, pe marginea drumului.

Polițiștii au acordat conducătorului îngrijiri medicale, solicitând, totodată, intervenția unei ambulanțe la fața locului. Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani”, mai arată IPJ, conform stiri.botosani.ro.

Citeste si: Moarte suspectă: Prezentatorul unei emisiuni cunoscute a fost găsit fără suflare în baie

Soferul impuscat de politisti a decedat[Sursa foto: Botosaneanul.ro]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si