Close sidebar
Close sidebar

Soferii romani, in pericol iminent pe strazile din Bucuresti. Liniile de tramvai sunt adevarate capcane

Pericol iminent in traficul din capitala. In orice clipa se poate intampla o tragedie din cauza liniilor de tramvai rupte si ruginite. Tijele de metal ies de unde nu te astepti si pot strapunge cu usurinta caroseria masinii.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bari metalice desprinse din liniile de tramvai, cuie ruginite si bolovani sariti din carosabil. Asa arata in capitala sinele pe care circula zi de zi milioane de masini si sute de tramvaie.

Imaginati-va  doar ce s-ar putea intampla  daca un sofer ar circula pe aceasta linie de tramvai. Acea tija metalica  s-ar putea rupe in orice clipa siar putea perfora atat cauciucurile masinii cat si caroseria.

Cum s-a si intamplat in urma cu 5 ani, pe unul dintre cele mai circulate bulevarde din capitala.

"Am auzit un zgomot, el se vaita cu mana.. Un foer care a iesit din podea si il zgariase si pe piept. Era strapuns prin picior"

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Barbatul de 46 de ani a fost operat de urgenta, pentru ca sina i-a perforat peretele gastric.

Cand se repara aceste sine?

In urma cu doar cateva luni, eram anuntati ca in curand ne vom plimba in mijloace de transport in comun de ultima generatie.

Deci, buget exista! In aceasta idee am intrebat si reprezentantii Primariei Capitalei: daca au in plan un proiect pentru inlocuirea sau macar repararea sinelor de tramvai. Pana acum insa, nu am primit raspuns.

In timp ce in capitala tarii se circula cu ochii in patru… in vest situatia este cu totul diferita.

Daca in Bucuresti ai senzatia ca tuna si fulgera cand trece o garnitura, in Cluj poti sa spui ca tramvaiele plutesc.

Liviu Neag- director CTP Cluj

"In ultimii ani s-a modernizat linia de tramvai pe fonduri europene"

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI