Un judecător din Carolina de Sud a semnat un acord parțial, o înțelegere între părți de 1,3 milioane de dolari în cazul miresei ucise de șoferița beată, potrivit Fox News.

Tragedia a avut în luna aprilie a anului trecut, la doar câteva ore după ce Samantha Miller s-a căsătorit cu Aric Hutchinson, potrivit rapoartelor din presa americană.

Mirele a ajuns grav rănit la spital, cu un traumatism cranian și a trecut prin mai multe operații.

O nuntă terminată cu o înmormântare

Jamie Lee Komoroski, în vârstă de 26 de ani, era băută când a intrat cu mașina închiriată într-un cărucior de golf care transporta victima, Samantha Miller, în vârstă de 34 de ani.

Samantha Miller a murit în coliziune, iar Hutchinson a fost grav rănit. Alte două persoane care îi însoțeau pe miri au fost, de asemenea, rănite în tragicul accident.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Câți ani de închisoare riscă șoferița băută

Jamie Lee Komoroski, care ar fi condus cu 105 km/h într-o zonă cu restricție la 40 km/h, a fost arestată la fața locului și acuzată de ucidere din culpă și două capete de acuzare privind conducerea sub influența băuturilor

alcoolice, din care au rezultat vătămări corporale grave.

Komoroski a fost eliberată pe cauțiune în martie, iar dosarul ei penal este încă pe rol. Tânăra se află în prezent în arest la domiciliu, în timp ce așteaptă continuarea cazului său.

Șoferița băută se lăuda pe Instagram cu consumul de alcool

Șoferița băută riscă să stea ani buni după gratii

[Sursa foto: Instagram]

Forța impactului a trimis căruciorul de golf cel puțin 30 de metri, răsturnându-l de mai multe ori înainte de a se opri.

Dacă va fi găsită vinovată, Komoroski riscă cel puțin un an de închisoare și o pedeapsă maximă de 25 de ani după gratii.

Șoferița băută se lăuda pe Instagram cu consumul de alcool

Mireasa, ucisă în seara nunții de inconțtiența unei tinere

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si