Anca și Costel, împreună cu cei doi copii și șoferul care îi ducea către casă, după ce mașina li s-a defectat, au murit într-un teribil accident rutier, la Suceava. Mașina în care se aflau a fost strivită de un TIR.

La câteva zile de la accident, șoferul TIR-ului, care are cetățenie străină, a primit interdicție de a părăsi România, potrivit informațiilor transmise de m.monitorulsv.ro.

Nu poate părăsi țara după ce a ucis cinci oameni

Șoferul care se afla la volanul TIR-ului sub roțile căruia au murit cinci oameni a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani a primit interdicția de a părăsi țara, dar și de a conduce autovehicule de tonaj mare, cum ar fi TIR-urile, în perioada controlului judiciar.

Citește și: Sentința primită de socrii lui Cătălin Cherecheș, acuzați de dare de mită. Decizia definitivă luată de Curtea de Apel Târgu Mureș

Familia care a pierit în accidentul mortal de la Suceava

[Sursa foto: ISU/ Facebook]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Măsurile în cazul șoferului de TIR, care este de cetățenie străină, dar și ancheta în privința accidentului mortal în care Anca și Costel, împreună cu cei doi copii și șoferul care îi ducea acasă au murit, sunt desfășurate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.

Sursa citată anterior informează că șoferul TIR-ului ar nega faptul că a adormit la volan. Șoferul a declarat că accidentul tragic s-a produs după ce i-ar fi explodat un cauciuc.

Ancheta în cazul tragediei de pe drumul european 85 este în continuă desfășurare pentru a afla, cu exactitate, cauzele care au condus la producerea accidentului.

Au murit împreună cu copii, în drum spre casă după o vacanță pe litoral

Anca și Costel, în vârstă de 37, respectiv 39 de ani, au pierit alături de cei doi copii, în vârstă de 8, respectiv 10 ani. Cei patru se îndreptau spre casă, după ce au petrecut o vacanță pe litoral.

Viața pentru ei s-a încheiat brusc, într-un mod considerat de familia acestora un ceas rău.

Citește și: Un bărbat de 80 de ani din Argeș, ucis de câinele vecinei. A murit pe loc, după ce animalul l-a mușcat cu putere de picior

Familia care a pierit în accidentul mortal de la Suceava și mama femeii decedate

[Sursa foto: ISU/ Facebook/ Capturi Știrile Kanal D]

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Cei patru au plecat cu mașina din Constanța către Suceava, comuna Volovăț. Pe drum, mașina li s-a defectat și, în ciuda presiunii puse din partea familiei de a nu se mai întoarce acasă, aceștia au sunat un bărbat pentru a veni să le tracteze mașina și să îi ducă la destinație.

Cu câțiva kilometri înainte de a ajunge acasă, mașina în care se aflau a fost strivită de un TIR. Întreaga familie, dar și șoferul autoturismului, au murit pe loc.

"Le-am spus nu veniţi, dacă maşina s-a defectat staţi la un hotel. Ceasul rău i-a pornit. Am pierdut ce era mai scump, patru copii",  a declarat mama femeii. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si