Close sidebar
Close sidebar

Soferul microbuzului implicat in accidentul din Ungaria a condus 1.900 de kilometri fara pauza

Soferul microbuzului implicat in accidentul grav din Ungaria, in urma caruia trei romani au murit si alti sase au fost grav raniti, a fost arestat pentru 30 de zile de catre autoritatile ungare, el fiind cercetat pentru omor din culpa.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit primelor date ale anchetei, soferul ar fi adormit la volan din cauza oboselii, dupa ce a condus din Donver, Anglia, pana in apropiere de vama Bors fara pauze de odihna, pacugand aproape 1900 de kilometri.

Una dintre victimele accidentului a declarat ca pasagerii au observat ca e obosit si i-au spus sa se odihneasca.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„O femeie i-a spus si eu i-am spus: sa te odihnesti o ora, doua, nu conteaza cand ajungem. Si doamnele care au murit, o doamna era in varsta de 50 de ani si o doamna cu doi copii gemeni, i-au spus, dar el nu a dormit”, spune Gabriel Filip, victima a accidentului, potrivit Digi24.

Trei romani au murit si alti sase au fost grav raniti intr-un accident de circulatie produs in Ungaria, in apropierea granitei cu Romania.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI