Soldații luați prizonieri de pe Insula Șerpilor au fost eliberați de forțele lui Vladimir Putin. Se pare că au existat schimburi între cele două țări. Acum, Parlamentul Ucrainei a postat imagini emoționante, dar și un mesaj prin care a anunțat marea bucurie.

Citeste si: Mărturiile uluitoare ale unui voluntar american plecat în Ucraina. Povestește că a ajutat la eliberarea unui sat ocupat de ruşi, după o luptă de 6 ore

Soldații luați prizonieri de pe Insula Șerpilor au fost eliberați, după un schimb în care Rusia și Ucraina i-au lăsat să plece pe cei 50 de militari și civili capturați. Reprezentanții parlamentului din Ucraina au postat fotografii emoționante.

Imagini emoționante cu soldații de pe Insula Șerpilor

Viceprim-ministrul Ucrainei, Iryna Vereșciuk, susține că din țara vecină a fost eliberați 11 marinari civii ruși, care au fost capturați de pe o navă din apropiere de Odesa.

Citeste si: A murit naționalistul rus Vladimir Jirinovschi, cel care a prezis că Rusia va invada Ucraina

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Se pare că, Rusia a acceptat să elibereze 19 marinari civili din Ucraina, care au fost capturați în timpul atacurilor, dar și de pe Insula Șerpilor. Parlamentul din țara vecină a publicat și un mesaj pe rețelele de socializare, anunțând marea bucurie.

Reprezentanții din Ucraina au postat o imagine emoționantă cu militarii care au fost eliberați, fericiți că se pot întoarce înapoi la familii, dar și pentru că au scăpat cu viață din acest război.

Reamintiim că aceștia au fost ținuți drept prizonieri de la începutul atacurilor.

„Primul schimb de ostatici de război a avut loc la ordinul președintelui Zelenski. Astăzi, Ucraina a făcut schimbul cu 11 marinari ruși pe care i-am salvat de pe o navă scufundată, în apropiere de Odesa, cu 19 marinari ucraineni”, a anunțat parlamentul din Ucraina.

Citeste si: Ce avere are Volodimir Zelenski?! Până în 2019 el și-a câștigat existența din comedie

Toată lumea a fost îngrijorată, însă militarii au scăpat cu viață, iar acum se întorc acasă, unde au fost așteptați de la începutul războiului din Ucraina.

Citeste si: NATO a activat planurile de apărare chimică, nucleară și biologică! Stoltenberg: „Suntem într-o situație foarte periculoasă”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si