Close sidebar
Close sidebar

Soldatii romani din Afganistan sunt condusi de o femeie! Departamentul de politie militara se afla sub comanda frumoasei Mirela Ivascu!

Comandamentul Fortelor Terestre anunta ca detasamentul romanesc de politie militara din Afganistan a intrat sub comanda feminina.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Ceremonia de plecare in teatrul de operatii Afganistan a detasamentului International Military Police (IMP), din cadrul Batalionului 265 Politie Militara „Tudor Vladimirescu”, a avut loc joi, 14 iulie, la sediul unitatii din Bucuresti. Dupa o perioada de sase luni de pregatire specifica, detasamentul IMP, rotatia a IV-a, este in masura sa execute, in cadrul misiunii „Resolute Support”, securizarea Bazei Aeriene Bagram, din Afganistan,  a anuntat forter.ro. Detasamentul va fi condus de locotenentul Mirela Ivascu. Este o dubla premiera:  este la prima misiune intr-un teatru de operatii, iar detasamentul pe care il comanda este primul detasament de politie militara sub comanda feminina, informeaza site-ul Fortelor Terestre. La eveniment au participat camarazii si membrii familiilor militarilor detasamentului IMP.

Locotenentul Mirela Ivascu este pregatit sa plece in misiune

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie a mâncat cenușa soțului mort când a aflat că acesta a înșelat-o toată viața. A scris și o carte despre asta- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI