Close sidebar
Close sidebar

Sondaj ingrijorator. Un sfert dintre romani consuma o bautura alcoolica intr-o zi obisnuita

Un sfert dintre romani consuma o bautura alcoolica intr-o zi obisnuita,iar cele mai preferate sunt berea si vinul facut in casa, arata un studiu realizat de o companie de cercetare de piata.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Studiul arata ca bauturile preferate de romani sunt berea, pe timpul verii, si vinul facut in casa, in anotimpul rece.

Numarul mediu de ocazii de consum pe zi pentru toate bauturile analizate este de 2,5 ori. Barbatii pana in 35 de ani se disting printr-o frecventa zilnica semnificativ mai mare decât media, de 3 ori pe zi, informeaza Agerpres. Peste o treime dintre ocazii se datoreaza bauturilor racoritoare, iar 16% bauturilor alcoolice.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Unul din zece romani consuma cel putin o bautura in baruri, restaurante si terase, iar consumul zilnica creste in sezonul cald cu aproximativ 20%. Bauturile calde pe care romanii le consuma cel mai mult sunt cafeaua si mixurile pe baza de cafea.

Studiul a fost realizat pe un esantionu de consumatori este format din persoane cu vârsta cuprinse intre 18 si 60 de ani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI