Conform celui mai recent sondaj YouGov, tabăra pro-ieşirii din UE ar avea 45% din voturi, faţă de 41%, cât ar cumula britanicii favorabili rămânerii în Uniunea Europeană, scrie Mediafax.

Pe 23 iunie, britanicii se pregătesc să voteze dacă ies sau nu din Uniunea Europeană. Întrebarea majoră este dacă sondajele care arată un avans al celor care doresc să părăsească spaţiul comunitar sunt doar simptome dinaintea unei victorii clare a premierului Cameron sau semne că norocul ”i s-a terminat”.

Mulţi britanici pun la îndoială credibilitatea sondajelor, având în vedere că în ultimele alegeri generale sondajele nu au reuşit să prezică o victorie a Partidului Conservator al lui David Cameron.

Luni, lira a scăzut cu 0,63% în raport cu dolarul. Lira s-a depreciat în raport cu toate cele 10 valute principale, la numai câteva ore după ce s-au publicat rezultatele sondajelor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si