Close sidebar
Close sidebar

Sondaj Marea Britanie: tot mai multi cetateni vor sa iasa din UE

Potrivit unui nou sondaj, din ce in ce mai multi cetateni din Regatul Unit vor sa iasa din Uniunea Europeana.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Conform celui mai recent sondaj YouGov, tabăra pro-ieşirii din UE ar avea 45% din voturi, faţă de 41%, cât ar cumula britanicii favorabili rămânerii în Uniunea Europeană, scrie Mediafax.

Pe 23 iunie, britanicii se pregătesc să voteze dacă ies sau nu din Uniunea Europeană. Întrebarea majoră este dacă sondajele care arată un avans al celor care doresc să părăsească spaţiul comunitar sunt doar simptome dinaintea unei victorii clare a premierului Cameron sau semne că norocul ”i s-a terminat”. Mulţi britanici pun la îndoială credibilitatea sondajelor, având în vedere că în ultimele alegeri generale sondajele nu au reuşit să prezică o victorie a Partidului Conservator al lui David Cameron.

Luni, lira a scăzut cu 0,63% în raport cu dolarul. Lira s-a depreciat în raport cu toate cele 10 valute principale, la numai câteva ore după ce s-au publicat rezultatele sondajelor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI