15 ani de activitate marcați printr-un eveniment unic, plin de culoare și de eleganță. Designerul Sonia Trifan și-a dorit să sărbătorească în mod diferit acest moment unic, pentru care s-a pregătit îndelung. Din prezentarea de modă nu au lipsit decupajele îndrăznețe și materialele prețioase. 

Citește și: VIDEO- Moda costumelor de baie. Ce se poartă anul acesta

Sonia Trifan, creatoare de modă: „Rochii pentru toate gusturile, pentru toate doamnele, pentru toate vârstele, în așa fel încât să nu se simtă nimeni neglijat.”

Ținutele creatoarei de modă, recunoscută pentru creațiile nonconformiste, au fost, de-a lungul timpului, purtate de nenumărate vedete autohtone. Designerul este atât de pasionat de munca sa, încât nu și-a dat seama când s-a scurs timpul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Creatoarea de modă Liza Panait și-a serbat ziua de naștere pe podium

Sonia Trifan, creatoare de modă:  „ Nu știu când au trecut, nu știu când au zburat așa pe lângă mine și sunt extrem de fericită și bucuroasă că sunt aici.”

La eveniment, au participat și alți creatori de modă

La un astfel de eveniment inedit, creatoarea de modă și-a dorit să aibă alături și alți colegi de breaslă, designeri autohtoni care să promoveze ținutele românești, în diverse stiluri.

Svetlana Karahan, creatoare de modă: „Facem toți parte din gașca aceasta mare de oameni frumoși care crează. Am venit să o susținem, astăzi, pe Sonia și să-i urăm -La mulți ani-.”

Florin Burescu, creator de modă: „La mulți ani Sonia Trifan! Să fii iubită, sănătoasă, succesul să fie deplin acolo în tot ceea ce-ți propui.”

Laura Olteanu, creatoare de modă: „Îi doresc să ne vedem și la 50 de ani, apoi mai vedem că o să fim prea bătrâne ca să facem modă, măcar acolo să ne mai vedem.”

Pentru Sonia Trifan, designerul vestimentar este o pasiune în adevăratul sens al cuvântului. Creatoarea de modă a scos pe piață, până acum, peste 30 de colecții ce conțin piese elegante și exclusiviste.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si