Close sidebar
Close sidebar

Sonia Trifan, rețetă de desert raw vegan. Iată cum să prepari desertul care nu îngrașă

Ne-am obisnuit ca de pe masa de Sarbatori sa nu lipseasca cozonacul traditional, insa la mare cautare sunt acum si dulciurile raw vegane.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sonia Trifan are o reteta speciala pe care ne-a dezvaluit-o in exclusivitate.

SONIA TRIFAN: Vreau sa va propun sa gatim impreuna o reteta foarte usoara, foarte sanatoasa, o reteta pe care eu o denumesc sufleu de ciocolata raw vegan.

Un desert raw vegan pe care, artista, Sonia Trifan il pregateste pentru familia ei de Sarbatori

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

SONIA TRIFAN: Incerc sa aduc o reteta, un pic mai altfel in familia mea pt ca eu sunt cea care aduc noutatile ion trendul mancarilor.

Folosim nuca, cu siguranta o aveti acasa, 400 de grame de nuca, 2 banane, un pachet de curmale, ar fi de preferinta fara samburi, cacao 200 de grame si 2 linguri de miere de albine.

Iar pentru ornat, la final, foloseste cirese confiate.(3.50). Odata stabilite ingredientele, Sonia Trifan isi cheama in ajutor o prietena si impreuna incep sa prepare desertul raw vegan. Pentru ca este o prajitura care se pregateste la rece, artista foloseste un blender.

SONIA TRIFAN: Pentru prima data punem nuca, punem curmalele, miere de albine si cacao. Deserturile va plac sa fie un pic mai dulci, puneti mai multa miere de albine, gustati e cel mai bine.

SONIA TRIFAN: Am pus in blender tot ce era de pus. Nuca, curmale, am pus si un pic de banana, miere de albine, corinei ii place sa fie mai dulce, asa ca am pus mai multa miere decat ar fi trebuit.

Si sincer miroase extraordinar de bine a ciocolata, oricum arata exact ca un sufleu de ciocolata, mai putin ca nu a fost pus la cuptor. Corina a venit cu ideea de a imbunatatii acest sufleu by Sonia cu un pic de banana. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI