Sora artistului, Camelia Dumitrache, a vorbit despre starea de sănătate a manelistului. Familia și apropiații se roagă pentru acesta și-i transmit toate gândurile bune.

Camelia Dumitrache a vorbit despre starea de sănătate a lui Jador

„Vă dați seama că sunt cu el cu peste tot, oriunde. O să vă spună el mai multe, momentan are o perioadă foarte grea, asta este tot ce pot să zic”

a spus Camelia Dumitrache, pentru  WOWbiz.ro.

Citește și: „Spuneți o rugăciune!” Bogdan Mocanu a vorbit despre starea de sănătate a lui Jador. Artistul a anunțat că se va retrage din industria muzicală

Manelistul a luat decizia de a renunța la muzică, urmând ca ultima pieasă lansată de acesta să apară în luna decembrie.

Potrivit unor surse, manelistul ar fi suspect de cancer la colon, însă membrii familiei nu au confimat diagnosticul încă.

Jador a făcut anunțul trist de pe patul de spital

"Vă anunț cu părere de rău că cariera mea se încheie aici! 2023 Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite ….pentru jadorasii mei! Ultima piesă va fi în luna Decembrie …. Împreună cu managerul meu și toată echipa am decis că sănătatea mea e mai importantă!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Jador renunță la muzică: ”Sper ca Dumnezeu să mă țină în viață”. Manelistul a făcut anunțul de pe patul de spital

ANUL ASTA CÂT NE MAI RĂMÂNE SPER CA DUMNEZEU MA MA TINA IN VIAȚA ȘI SA MAI POT MERGE MĂCAR LA CÂTEVA CONCERTE!

În cazul În care nu o să mai fiu … vă dau vouă fanilor mei muzica gratis! Va iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj.

Aveți grijă de sănătatea voastră", a transmis Jador.

Bogdan Mocanu a vorbit despre problemele de sănătate ale prietenului său

„Dacă s-ar fi putut da mai multe detalii despre starea lui Ionuț (Jador), sunt sigur că v-ar fi dat el detaliile acestea. Am primit foarte multe mesaje și sunt nevoit să fac story-ul ăsta. Eu nu pot să dau, nu sunt în măsură să dau chestii așa personale din viața lui.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: Tensiuni între Jador și iubita lui, în fața lumii! Și-a „certat” iubita, după ce s-a urcat la volanul mașinii sale: „Intri în perete”

Când o să fie momentul, o să vă zică el, dacă vrea. Până atunci, în loc să scrieți comentarii răutăcioase la postări, ați putea să spuneți o rugăciune, poate trece mai ușor prin clipele astea. Pentru că nu știți niciodată prin ce trece un om care zâmbește toată ziua și care încearcă să facă cât mai multă lume fericită.

Nu mai fiți răi, că e ușor să fiți răi!”, a spus Bogdan Mocanu pe Instastory.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si