Un grav accident rutier a avut loc duminică seară, în jurul orei 19:30, în apropierea Parcului Pantelimon din Capitală.

Un minor în vârstă de 16 ani a lovit mortal cu mașina un băiețel de 9 ani, pe trecerea de pietoni. Sora băiețelului, de doar 7 ani, a fost grav rănită și se află internată la spital.

„În urma accidentului, s-a intervenit pentru aplicarea manevrelor de resuscitare asupra unuia dintre pietoni, copil în vârstă de 9 ani, însă din nefericire medicii au constatat decesul acestuia.

De asemenea, a doua victimă, un copil în vârstă de 7 ani, a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au precizat polițiștii.

Sora adolescentului care se afla la volan, deși nu deținea un permis de conducere, a făcut mărturii șocante, declarând că totul a fost "o joacă de copii". 

Citește și: VIDEO Tatăl comisarului de poliție, prins cu o alcoolemie record la volan și sub influența substanțelor interzise, explicații halucinante: „A băut niște vodcă și s-a culcat”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Sora minorului care a ucis un băiat în Pantelimon face declarații șocante

[Sursa foto: Arhivă Știrile Kanal D]

"O joacă de copii". Cum s-a petrecut tragedia din Pantelimon

În vârstă de 16 ani, un adolescent a fost autorul unei tragedii. A lovit doi frați, în vârstă de 7, respectiv 9 ani, pe o trecere de pietoni din Pantelimon. Din păcate, băiețelul, în vârstă de 9 ani, a pierit pe loc, în urma impactului puternic. Surioara sa a fsot grav rănită și transportată de urgență la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală, unde a intrat direct în operație. Accidentul îngrozitor s-a petrecut sub ochii mamei celor mici.

Minorul care se afla la volan, în vârstă de 16 ani, nu deținea permis de conducere. Acesta se afla în mașină alături de un priente. După accident, cei doi au fugit de la fața locului, dar la scurt timp s-ar fi predat la o secție de poliție.

Sora șoferului a declarat că tragedia provocată a început ca "o joacă de copii". Fratele său ar fi pierdut, ulterior, controlul volanului.

Citește și: La doar 3 ani, o fetiță din Slatina a sunat la 112 să anunțe că tatăl ei i-a ucis mama. Ce au descoperit polițiștii

Sora minorului care a ucis un băiat în Pantelimon face declarații șocante

[Sursa foto: Arhivă Știrile Kanal D]

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"A pierdut controlul la maşină... O joacă de copii. Da, s-au speriat. Sunt copii, au 15 ani",  a declarat sora șoferului minor, potrivit informațiilor transmie de antena3.ro.

Părinții băiețelului decedat și al fetiței grav rănite sunt în stare de șoc. Aceștia trebuie să își înmormânteze copilul, în timp ce sora lui se află în spital, recuperându-se după accident.

„De ce nouă?! Nu am greșit cu nimic, intram în parc”, spuneau rudele copiilor după impact, povestesc martorii pe grupul de Facebook Info Trafic București.  


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si