Close sidebar
Close sidebar

Sorana Cirstea: " De ce nu s-a oprit meciul imediat dupa incidentul cu Ilie?"

Sorana Cirstea a pierdut meciul cu Johanna Konta, scorul fiind 1-1 dupa prima zi a disputei dintre Romania si Marea Britanie, din FedCup. La conferinta de presa, jucatoarea noastra a recunoscut suprematia britanicei (a spus de mai multe ori ca a fost invinsa de o jucatoare mai buna), insa a criticat-o pe Konta dintr-un singur motiv: a continuat jocul, iar dupa un game, scorul de 3-1, a inceput sa planga si a spus ca nu mai poate continua.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Am fost facuta roma, idioata si mai stiu eu cum peste tot in lume. Nu am plans niciodata, am stat acolo si am jucat. Esti in FedCup, trebuie sa ti-o asumi, nu esti la Wimbledon. Nu am fost nici macar anuntata daca ies sau nu de pe teren. Arbitrul nu mi-a zis nimic, dintr-o data conta numai echipa Marii Britanii. Consider ca a fost o strategie (a britanicelor).

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Bun, l-a eliminat pe domnul Nastase, dar la 3-1 ai inceput sa plangi. Ai mai jucat un game, nu mai avem zece ani.

Stai in teren si joaca pana la final, nu mai suntem la gradinita. Publicul a fost de nota zece. ITF-ul are sediul la Londra. Johanna a exagerat. Se pare ca suntem mai puternici ca popor decat englezii. Suntem romani si trebuie sa ne asumam ca vom fi persecutati"- Sorana Cirstea, la conferinta de presa de dupa meciul cu Johanna Konta. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI