Atmosfera în casa fetelor este încinsă de Sorin, care le pune pe concurente pe jar cu apariția sa la bustul gol în bucătărie.

Citeste si: Dezvăluire incredibilă despre gemenele Dori și Larisa de la "Casa Iubirii"

Tânărul de 28 de ani a cerut permisiunea staff-ului pentru a merge în casa fetelor ca să le gătească o budincă.

Sorin, la bustul gol în bucătăria fetelor

Odată ajuns acolo, Sorin va face furori cu aspectului lui fizic, deoarece se va dezbrăca de tricou în fața lor pentru a-și pune un șorț de bucătărie.

Cea mai încântată pare să fie nimeni altă decât Bianca, spre marea disperare a lui Adrian, notează KanalD.ro.

Fetele sunt uluite de apariția lui Sorin, care face furori cu bustul gol! Tânărul merge pentru a le pregăti fetelor o budincă

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Sorin Rus de la "Casa Iubirii", antrenor de fitness

Sorin Rus, tânărul de 28 de ani din Satu Mare este unul dintre concurenții care speră să-și găsească viitoarea soție în cadrul show-ului de dating de la Kanal D. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Dragoș din Casa Iubirii încearcă să o liniștească pe Maria. Aceasta a izbucnit în lacrimi

Nu este de mirare că Sorin le-a dat pe spate pe fete cu bustul său deoarece este pasionat de sport, iar în prezent profesează ca antrenor de fitness.

El spune că încearcă să ajute oamenii care apelează la serviciile sale să-și schimbe stilul de viață și să facă alegeri sănătoase.

Citeste si: Dori și Flavius, prima apariție împreună de când au fost eliminați din Casa Iubirii. Fanii au reacționat imediat

Sorin Rus se caracterizează ca fiind o persoană pozitivă, luptătoare și foarte activă. 

Visează să își întâlnească sufletul pereche și speră ca universul să uneltească cu el în acest scop.

Sorin profesează ca antrenor de fitness

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Căsătoria pentru mine reprezintă o schimbare importantă în viață și totodată întregirea sufletului și a inimii unei persoane”, mărturisește Sorin Rus de la Casa iubirii.

În ediția de miercuri a emisiunii  Casa iubirii, atmosfera a fost mai calmă, iar concurenții au avut parte de multe întâlniri în camera roșie, acolo unde au avut ocazia să discute chiar și cu cei sau cele pe care încă nu le întâlniseră până atunci între patru ochi.

Cea care a fost foarte dezamăgită însă de întâlnirea din camera roșie a fost Kinga, care a primit un verdict crud din partea lui Ionuț, cel pe care ea a susținut că îl place. Tânărul i-a mărturisit Kingai că este fericit alături de Larisa.

În ediția de joi, se vor petrece multe lucruri pline de neprevăzut între concurenții din  Casa iubirii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si