Close sidebar
Close sidebar

Sorin Frunzăverde avea o fată cu calităţi de fotomodel! Uite cât de bine arată Sorana, fiica politicianului decedat la 59 de ani!

Sorin Frunzăverde avea o fată cu calităţi de fotomodel, după cum se poate observa din pictorialele Soranei.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Sorin Frunzăverde avea o fată cu calităţi de fotomodel, Sorana. Politicianul a murit, duminică, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, la 59 de ani, suferind de mai mulţi ani de o boală foarte gravă la rinichi. El avea o fiică, Sorana, care s-a măritat în 2013 cu medicul Florin Ioan Bălănică,   specialist în medicina personalizată şi nutriţie. Încă de la nuntă, Sorana a atras atenţia prin felul în care arată, dar primeste în continuare complimentele amicilor, mai ales că adoră pictorialele in care isi etaleaza calităţile de fotomodel, chiar dacă a născut de două ori.( vezi cum arată vila de 910 metri pătraţi a deputatului Ştefan Ion)

Citeste si: Candidata la europarlamentare care şi-a injectat buzele şi şi-a pus silicoane e supărată că e judecată după operaţiile estetice! Dalia Ciubucă: „Aceste intervenții s-au făcut la exterior, nu îmi afectează deloc creierul”

Sorin Frunzăverde avea o fată cu calităţi de fotomodel. Sorana a derulat afaceri în domeniul energiei 

Presa a relatat că fiica lui Frunzaverde a derulat afaceri în domeniul energiei, fiind asociată în două firme de profil, Aqua Energie Regenerabila SRL si Centrala Aeroelectrica Semenic SRL. Tatăl

Soranei, Sorin Frunzăverde, de profesie inginer metalurgist, a deţinut în guvernele din perioada 1996-2000 funcţiile de ministru al Mediului, Turismului şi Apărării, reprezentând Partidul Democrat (PD). În perioada 2001-2004 a fost deputat PD ales în judeţul Caraş-Severin. De asemenea, a mai fost ministru al Apărării în guvernarea Tăriceanu, în perioada 2006-2007. În perioada 2001-2011 a fost vicepreşedinte al Partidului Democrat, devenit ulterior Partidul Democrat Liberal (PDL), ocupându-se de Departamentul Relaţii Internaţionale al formaţiunii.
El a fost considerat artizanul primiri PD în Partidul Popular European, după ce anterior fusese în Internaţionala Socialistă.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Sorin Frunzăverde avea o fată cu calităţi de fotomodel. A fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare 

În 2007, Frunzăverde a fost ales deputat în Parlamentul European din partea PDL, renunţând la această calitate după ce a fost ales în 2008 preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin. În 2011 a fost ales prim-vicepreşedinte al PDL, însă în martie 2012 el a demisionat din acest partid, trecând la PNL, el fiind apoi ales vicepreşedinte al liberalilor în două rânduri. În iunie 2012 a fost reales preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin. În 2015 Sorin Frunzăverde a fost acuzat către Direcţia Naţională Anticorupţie pentru infracţiunea de folosire a influenţei ori autorităţii pentru obţinerea de foloase necuvenite. El ar fi făcut demersuri pentru influenţarea procesului electoral în direcţia obţinerii de mai multe voturi pentru un anumit candidat. Magistraţii Curţii de Apel Timişoara l-au condamnat definitiv în mai 2016 la 2 ani de închisoare cu suspendare.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Adevărul dureros al morții artistului Liam Payne. Ce au descoperit autoritățile- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI