Concurenții din Casa Iubirii au parte de momente neașteptate. Sorin revine în casă și va stârni reacții în rândul fetelor. Surpriză și din partea Larisei, câștigătoarea primului sezon, care a venit în casă pentru a face dezvăluiri. Aceasta spune cât i-a dus dorul lui Ionuț, fostul ei iubit, mai ales când îl vedea la televizor. 

Punctul culminant a fost atunci când Sorin s-a întors în casă, iar fetele au fost curioase cum mai este viața lui de când a format un cuplu cu Nicoleta. 

Citește și: Concurenții l-au acuzat pe Radu de falsitate. Ce spune Laurențiu despre o posibilă împăcare între Cristina și Radu

Bianca este curioasă pentru cine a intrat Sorin

"Bianca: Vreau să îl întreb pentru cine a intrat? 

Radu: Crezi că ai putea să intri mâine aici în condițiile în care e Nicoleta afară? 

Sorin: Cine știe? Poate vine și ea înapoi! 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Sorin și Nicoleta s-au despărțit! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „Luptați pentru iubire!”

Radu: Poate vine Natalia! 

Robert: Ți-a plăcut de Natalia? 

Sorin: Am avut o povestioară să zic așa!", este conversația conurenților, conform KANAL D.

Citește și: Radu nu renunță la Cristina. Cei doi se gândesc la o împăcare

Sorin și Nicoleta s-au despărțit! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „Luptați pentru iubire!”

Nicoleta și Sorin, doi foști concurenți în Casa Iubirii, și-au spus adio! Fanii tinerilor au rămas șocați când au auzit! Ce și-au spus pe live-ul de pe TikTok?

Relația Nicoletei cu Sorin a ajuns la final! Foștii concurenți din Casa Iubirii au făcut anunțul incredibil pe rețelele de socializare!

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Cum ar trebuie să fie femeia ideală pentru Claudiu, noul concurent din Casa Iubirii? Concurentul a spus tot! „Să fie deschisă la foarte multe lucruri”

Cei doi traversează momente grele, iar relația lor nu este în cea mai bună formă. Ei au decis să se despartă, iar fanii au fost cu adevărat șocați de decizia lor.  Nicoleta și Sorin au fost mereu deschiși cu privire la relațoa lor. Cei doi și-au ținut admiratorii la curent cu detaliile din viața lor. 

Cei doi au făcut un live pe TikTok în care și-au anunțat fanii că au decis să se despartă. Nimeni nu s-a așteptat la o asemenea veste, iar decizia este una foarte grea pentru ambii foști concurenți în Casa Iubirii.

Citește și:  „Eu am făcut pasul spre împăcare”. Patrick s-a întors în brațele Nonei! Primele declarații, după ce fostul concurent a părăsit emisiunea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si