Relația Nicoletei cu Sorin a ajuns la final! Foștii concurenți din Casa Iubirii au făcut anunțul incredibil pe rețelele de socializare!

Cei doi traversează momente grele, iar relația lor nu este în cea mai bună formă. Ei au decis să se despartă, iar fanii au fost cu adevărat șocați de decizia lor.

Nicoleta și Sorin s-au despărțit!

Nicoleta și Sorin au fost mereu deschiși cu privire la relațoa lor.

Cei doi și-au ținut admiratorii la curent cu detaliile din viața lor.

Cei doi au făcut un live pe TikTok în care și-au anunțat fanii că au decis să se despartă. Nimeni nu s-a așteptat la o asemenea veste, iar decizia este una foarte grea pentru ambii foști concurenți în Casa Iubirii.

Citește și: „Eu am făcut pasul spre împăcare”. Patrick s-a întors în brațele Nonei! Primele declarații, după ce fostul concurent a părăsit emisiunea

„N-o mai lungim mult, vă pup din tot sufletul! Tu (n. r. Nicoleta) mai stai dacă vrei, eu nu mai stau că trebuie să îmi bag băgăjelul.

Asta este! Sper să apreciați și ne auzim când vom mai intra pe live”, a spus Sorin.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„N-o să mai am curaj!”, a spus Nicoleta, emoționată și tristă.

„Ei, n-o să mai ai curaj. Ți-am zis eu, fii mai strong că în viața asta oricine o să aibă ocazia o să vrea să te calce în picioare. Trebuie să fii mai strong!”, i-a  spus fostul concurent de la Casa Iubirii.

„Luptați pentru iubire!”

Fanii celor doi au fost șocați să afle decizia lor.

În comentarii, admiratorii lor au reacționat, fiind dezamăgiți și triști.

„Sorin și Nicoleta, luptați pentru iubire! Dumnezeu să vă călăuzească pașii și să vă lumineze mințile pentru o decizie bună și benefică pentru viața voastră!”

Citește și: Băieții din ”Casa Iubirii” sunt de părere că sentimentele lui George pentru Larisa nu sunt atât de puternice

„Nu am fost susținătoarea lor, dar am apreciat iubirea lor și îmi pare rau dacă s-au desparțit!”

  „Doamne ferește... Chiar este adevărat?”

Eu cred în puterea lor de a găsi o cale de mijloc și cred că vor depăși momentul!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si