Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Sorina Ceugea, o lună plină de evenimente. „Toate evnimentele din viața noastră sunt în luna august, mai puțin ziua soțului meu”

Luna august a fost o lună plină pentru artiștii noștri. Dincolo de spectacole și evenimente, unii dintre ei au avut multe alte motive de sărbătoare. Un exemplu este și Sorina Ceugea, pentru care luna august a fost foarte plină pe plan personal. Sorina a sărbătorit într-o lună cât alții într-un an. Mai multe despre petrecerile artistei aflăm chiar de la ea, căci am invitat-o în platoul știrilor Kanal D. Bine ai venit, Sorina.

Redactia Stirile Kanal D,

Sorina Ceugea, o lună plină de evenimente. „Toate evnimentele din viața noastră sunt în luna august, mai puțin ziua soțului meu”

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Luna august a fost o lună plină pentru artiștii noștri. Dincolo de spectacole și evenimente, unii dintre ei au avut multe alte motive de sărbătoare. Un exemplu este și Sorina Ceugea, pentru care luna august a fost foarte plină pe plan personal. Sorina a sărbătorit într-o lună cât alții într-un an. Mai multe despre petrecerile artistei aflăm chiar de la ea, căci am invitat-o în platoul știrilor Kanal D. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI