Close sidebar
Close sidebar

Sorina Pintea a purtat o rochie de 2200 de dolari, la o vizită pe șantier! Iulia Albu a desființat-o: „Este de un penibil greu de imaginat”

Sorina Pintea a purtat o rochie scumpă la o vizită pe șantier. Alegerea ei nu a rămas neremarcată.

M.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ministrul Sănătății Sorina Pintea a fost criticată dur. În cadrul unei vizite pe șantierul unui spital, ea a ales să poarte o rochie semnată de un designer celebru, ținuta ei valorând nu mai puțin de 2.210 dolari.

Rochia roșie, de mătase, cu imprimeuri florale a atras atenția și, mai ales, părerile negative. „Sorina Pintea a devenit ieri cel mai bine îmbrăcat şef de şantier din România. Ministrul Sănătăţii spune că a verificat investiţia de 14 milioane de lei la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. Pentru aşa o investiţie, s-a ales o rochie Valentino, de 2.200 de dolari. Doar că verificările se fac pe contracte, pe acte, iar rochiile nu sunt investiţii în sistemul de sănătate“, a scris jurnalista Bianca Oanea pe o rețea de socializare.

Citeste si: VIDEO| Prognoza meteo pentru luni, 2 septembrie. Cum va fi vremea în Capitală și pe litoral

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Cântărețul Raoul, 200 de zile de pușcărie. Lovitură dură pentru artist

Citeste si: Cum arăta Andra, concurenta nouă de la Puterea Dragostei, în adolescență

Iulia Albu a desființat-o pe Sorina Pintea

„Ţinuta Sorinei Pintea este de un penibil greu de imaginat, dând dovadă de un snobism greu de justificat, ca să nu spunem de o aroganţă care frizează penibilul.

Niciodată nu te duci pe şantier cu tocuri şi cu rochie elegantă. Transparenţele sunt de asemenea total deplasate şi mă mir că doamna nu a avut şi o poşetă de seară la această ţinută“, a spus Iulia Albu, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI