Deşi aseară au existat probleme legate de modul în care medicii de la Craiova au tratat acest caz, astăzi, au venit şi lămuriri oficiale în acest sens. Contactată telefonic, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a oferit declaraţii despre caz.

Ea a confirmat ştirile iniţiale conform cărora şeful secţiei de cardiologie nu a putut fi contactat, dar a spus că de operaţie s-a ocupat un medic primar, specializat în acest tip de intervenţii.

"Am fost informat încă de aseară când medicii îl resuscitau pe Florin Busuioc. După resuscitare a fost dus la UPU Craiova. A fost dus în sala de operaţie, acolo unde i s-a montat un stent. Este adevărat că în acel moment, medicul şef de secţie nu a răspuns la  telefon, dar asta nu a fost o problemă. A fost sunat medicul care are competenţă pentru a face acest tip de intervenţie." , a declarat ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, în exclusivitate pentru Ştirile Kanal D.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

În momentul de faţă, starea de sănătate a lui Florin Busuioc este stabilă. El este monitorizat permanent şi doctorii ţin situaţia sub control. Din păcate, în timpul manevrelor de resuscitare, medicii i-au fracturat şi nişte coaste lui Florin Busuioc

"Pacientul este în Terapie Intesivă la Spitalul Judeţean Craiova, este monitorizat în permanenţă, iar starea lui de sănătate este stabilă. Pacientul a mai suferit nişte fracturi costale, asta datorită manevrelor de resuscitare, lucru care se întâmplă frecvent în astfel de situaţii."

, a mărturisit Sorina Pintea.

Mai multe detalii despre stare de sănătate a lui Florin Busuioc, dar şi modul în care evoluează recuperarea lui, ai diseară, de la 18:45, în jurnalul Ştirilor Kanal D. Nu rata şansa de a afla cele mai noi informaţii din ţară şi din străinătate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si