În 21 iunie, fetiţa de opt ani a fost luată de autorităţi din locuinţa asistentului maternal din Mehedinţi, după ce a fost adoptată de o familie de români din SUA, scrie news.ro.

Momentul a fost filmat de apropiaţii familiei, iar imaginile au fost postate pe Facebook.

În filmare se vede cum copilul, disperat, plânge, se prinde de hainele femeii şi strigă ”Mami, nu vreau să plec”, în timp ce procurorul trage de ea şi încearcă să o ducă la maşină, pentru a fi preluată de părinţii adoptivi.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Cele două familii care luptă pentru custodia micuței Sorina, față în față la tribunal

Avocatul asistentului maternal a depus, pe 25 iunie, o cerere de anulare a adopției, separată de celelate dosare care există. Această cerere se va judeca la Tribunalul Dolj, pe 27 iulie.

Pe de altă parte, procurorul general al României, Bogdan Licu, a formulat o cerere de ordonanţă preşedinţială prin care a solicitat interzicerea părăsirii teritoriului României de către Sorina.

De asemenea, Licu a formulat o cerere de revizuire a sentinţei prin care a fost încuviinţată adopţia şi a cerut suspendarea executării sentinţei.

Citeste si: Durere mare pentru sora Sorinei, fetița din Baia de Aramă: ”Nu am vrut să renunțăm la tine!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si