In articol:
Larisa Rațiu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:
„Vinurile albe sunt potrivite pentru preparatele pe bază de pește sau carne”
„Alături de mine este Sabina Stroe, cea care ne va spune mai multe detalii despre cum putem să alegem dintre sortimentele de vin.
Sabina Stroe-Bibescu, somelier: „Am pregătit pentru o degustare completă. Astfel că, vom începe cu un Prosecco. Ca și soi de struguri avem strugurii glera. Este un prosecco produs în Italia, la o renumită firmă producătoare de vinuri spumante. Am propus un vin de la crama noastră. Este unul dintre toate soiurile de struguri albi pe care noi îl avem în podgorie.
Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „Cum putem să ne dăm seama că avem un vin bun?”
Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro
Sabina Stroe-Bibescu, somelier: „Ceea ce recomand tuturor este să caute foarte mult vinul care este pe placul lor, nu există neapărat niște reguli scrise în acest sens.
Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „Dar contează ce servim la masă atunci când alegem vinul?”
Sabina Stroe-Bibescu, somelier: „Contează întotdeauna ce servim la masă, pentru că atunci când întreaga experiență nu este potrivită putem să nu ne bucurăm nici de gustul vinului, și nici de gustul mâncării.