Close sidebar
Close sidebar

Sot si sotie, macelariti de amanta beata. Fetitele cuplului au fost inecate in cada de tanara de 25 de ani

O familie intreaga a fost omorata intr-o clipa de catre o amanta beata, care parea ca si-a pierdut mintile. Si-a macelarit fara mila amantul si pe sotia acestuia, iar pe fetitele in varsta de 6 si respectiv 4 ani le-a inecat in cada.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Oribila crima a avut loc in Rusia, iar ucigasa in varsta de 25 de ani a incendiat apartamentul, pentru a-si acoperi urmele.
Politia a identificat-o pe autoarea crimei, Ruzanna Shvarts, care si-a recunoscut faptele, scrie Siberian Times.
Ea i-a injunghiat pe Vladislav Saaya (amantul in varsta de 35 de ani), pe sotia acestuia Lilia si le-a inecat in cada de la baie pe cele doua fetite ale cuplului in varsta de 6 si respectiv 4 ani. Politia spune ca apartamentul a fost incendiat apoi pentru ca amanta sa isi acopere urmele.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Ruzanna si sora acesteia erau in vizita la Vladislav si consumasera o cantitate semnificativa de alcool cand Lilia, sotia acestuia, a venit pe neasteptate acasa, insotita de cele doua fetite.
Sora amantei a declarat ca ea a parasit in acel moment apartamentul, iar atunci cand s-a intors dupa sora sa, a descoperit cele patru cadavre.
Intreaga comunitate este socata de cele intamplate.

Cei doi soti mai aveau o fiica in varsta de 12 ani, care a scapat cu viata pentru ca nu se afla acasa in acele momente.
Amanta, care are un fiu in varsta de 3 ani si care locuieste impreuna cu parintii ei,a fost arestata.  

Sursa foto: Siberian Times

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI