Misterioasa Ri Sol-ju și influenta mătușă a lui Kim Jong-un, Kim Kyong-hui, au participat zilele trecute la un spectacol de artă organizat cu ocazia sărbătorilor de Anul Nou Lunar, la Phenian, informează presa internațională.

Citeste si: Declarația lui Iohannis despre amenințările Rusiei: Parcurgem o perioadă în care ameninţările s-au amplificat. E nevoie de o prezenţă mai consistentă a NATO, SUA şi altor aliaţi în regiunea Mării Negre

Ri Sol-ju a venit însoțită de soțul ei și de mătușa lui Kim Jong-un, Kim Kyong-hui, la un spectacol de artă de la Teatrul de Artă Mansudae din capitala Coreeii de Nord.  

Imaginile cu cele două doamne au apărut miercuri în presa de stat de la Phenian:

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Potrivit presei internaționale, familia conducătoare din Coreea de Nord a stat departe de ochii publicului și ai presei în timpul pandemiei de coronavirus.

Soția lui Kim Jong-un, Ri Sol-ju, și-a făcut apariția în public după multe luni de absență, iar televiziunea de stat a redat miercuri evenimentele dedicate sărbătorii de Anul Nou Lunar.

Artiștii coreeni au interpretat cântece și dansuri care au demonstrat „unitatea puternică a poporului nord-coreean" și devotamentul lor de a construi o țară socialistă „care să fie invidiată de lume”, după a declarat agenția oficială de presă KCNA.

„Când președintele Kim Jong-un a apărut la auditoriul teatrului împreună cu soția sa, Ri Sol-ju, în mijlocul muzicii de bun venit, publicul a reacționat cu urale furtunoase „Ura!””, a transmis KCNA.

Citeste si: Dictatorul Kim Jong-un a ajuns de nerecunoscut. "Ține dietă pentru binele patriei"

Ri Sol-ju a fost văzută ultima dată în public pe data 9 septembrie, când s-a alăturat soțului ei în vizita la Palatul Soarelui Kumsusan, cu ocazia aniversării fondării țării.

Filmările TV de acum au arătat-o pe Ri într-o rochie tradițională cu roșu și negru, discutând și zâmbind cu Kim în timpul spectacolului, iar cuplul a urcat pe scenă pentru a-i felicita pe artiști.

Apariția surprinzătoare a lui Kim Jong-un

Și în noile imagini dictatorul nord-coreean Kim Jong-un pare extrem de slăbit, ca și în filmările anterioare. Oficialii comuniști de la Phenian spun că președintele țării ține dietă „de dragul țării”.

Liderul nord-coreean Kim Jong-un pare să fi suferit o  pierdere dramatică în greutate.  Fizicul lui Kim Jong-un  a pierdut considerabil în greutate în ultimele luni, în contextul penuriei de alimente raportată în Coreea de Nord, informează  RT.com.

Citeste si:  Femeile din armata nord-coreeană sunt supuse unor chinuri groaznice. Ce a declarat un fost soldat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si