Scenele șocante au fost filmate într-un bordel din Mueang Phuket, Thailanda. O femeia nervoasă a răvășit toate camerele în căutarea soțului infidel.

Citește și: VIDEO- Șoferiță atacată de zeci de persoane, după ce a lovit cu mașina un copil. Femeia a fost nevoită să se baricadeze în automobil

Când l-a găsit, nu doar acesta a primit o bătaie în toată regula, ci și prostituata a cărui client era.

După ce soțul a luat-o la fugă pe scări, tânăra a rămas aproape dezbrăcată și a suportat singură furia soției.

Soția, enervată că dispar banii de acasă

Femeie și-a ieșit din minți când a descoperit că bărbatul plătea din banii casei pentru sex. Timp de aproape 5 minute, soția a bătut-o prostituata goală, iar cineva a filmat întreaga scenă.

Se presupune că femeia a ajuns la salonul de masaj din Phuket, Thailanda, după ce soțul ei a plecat de acasă, mințind că merge muncă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit Daily Star, soția și-a urmărit soțul după ce a descoperit pe telefonul lui imagini cu el și cu o prostituată.

Citește și: VIDEO- EXCLUSIV Imagini cu bărbatul care a lovit pe trecerea de pietoni o gravidă de 8 luni, pe aeroport, când voia să fugă din țară. Individul a fost prins de polițiști

Poliția, chemată să intervină

Soția înșelată a smuls un prosop de pe tânăra prostituată, lăsând-o goală. Apoi a început să o pălmuiască în mod repetat și să-i reproșeze că-i toacă banii bărbatului ei.

Cerând îndurare, tânăra a strigat: „Nu știam că are o soție” și „Voi înceta să-l mai văd”.

Cel puțin 50 de dolari costă o oră cu una dintre femeile care lucrează la salonul de masaj, arată sursa citată.

Un ofițer de la Secția Provincială de Poliție Mueang Phuket a declarat presei locale: „Polițiștii verifică locul unde a avut loc incidentul. Nimeni nu recunoaște acel loc de masaj ca fiind unul legal".

„Nu au existat plângeri până acum, de la niciuna dintre persoanele implicate, dar încurajez victima să raporteze incidentul la poliție. O vom investiga urgent", a explicat oficialul.

Avocatul Anantarak Patin a declarat în presa din Thailanda: „Agresiunea este o infracțiune penală și victima poate reclama la poliție.Cred că atacul este extrem de sever, deoarece mai multe persoane au fost în cameră și au asistat la pălmuiri și lovituri".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si