Close sidebar
Close sidebar

Sotia lui Andrei Tinu castiga de 6 ori mai mult decat barbatul ei! Alberta este medic stomatolog

Alberta, sotia lui Andrei Tinu, are castiguri consistente ca medic stomatolog.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Andrei Tinu este presedinte la Autoritatea Nationala Pentru Cetatenie (ANPC), din cadrul Ministerului Justitiei, functia sa avand rang de subsecretar de stat. In aceasta calitate, fiul fostului ziarist Dumitru Tinu si-a depus declaratia de avere, valabila pentru anul 2016. Din document reiese ca Andrei Tinu a incasat 13.640 de lei (de la ANPC) si 14.010 lei (ca asistent universitar), ceea ce insemana ca venitul sau anual a fost de 27.650 de lei (2.304 lei pe luna).

In schimb, sotia lui Andrei, Alberta, care este medic stomatlog, are castiguri mult mai consistente: 4.464 lei (asistent universitar), 18.483 de euro (colaborare la un cabinet stomatologic din Franta) si 78.012 lei (venituri de la propriul cabinet). In total, Alberta a incasat aproximativ 165.650 de lei, adica 13.800 de lei pe luna, de 6 ori mai mult decat partenerul ei de viata! Tinu detine 5 terenuri, un apartament si o casa in Bucuretsi, precum si o casa de vacanta la Breaza.
Dumitru Tinu, director al ziarului "Adevarul”, a murit la 1 ianuarie 2003, intr-un accident rutier. Ulterior, justitia l-a recunoscut pe Andrei drept fiu al lui Dumitru Tinu si al partenerei acestuia, Emilia Iucinu.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI