Close sidebar
Close sidebar

Soția lui El Chapo a fost eliberată din închisoare. Emma Coronel a pledat vinovată în fața judecătorilor în urmă cu doi ani

Emma Coronel a fost acuzată de trafic de droguri și condamnată la închisoare în 2021, pentru trei ani. Soția lui El Chapo a ieșit din închisoare, executând o pedeapsă mai mică decât sentința primită inițial.

Elena Tasca,

Soția lui El Chapo a ieșit din închisoare, executând o pedeapsă mai mică decât sentința primită inițial.

[Sursa foto: Colaj Getty Images]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Emma Coronel, soția lui El Chapo, a ieșit din închisoare. Ea a fost acuzată pentru trafic de droguri și a pledat vinovată în fața instanței, unde a fost condamnată la închisoare, pentru trei ani, în noiembrie 2021.

Soția lui El Chapo a fost eliberată după executarea unei pedepse mai mici decât sentința inițială.

Soția lui El Chapo a fost eliberată din închisoare.

[Sursa foto: Getty Images]

Emma Coronel, eliberată din închisoare

Emma Coronel, în vârstă de 34 de ani, a fost eliberată din închisoare, după ce a executat pedeapsa primită în urma acuzației de trafic de droguri.

Soția lui El Chapo a pledat vinovată de acuzațiile aduse, în Noiembrie 2021, când a primit sentința de condamnare la închisoare pentru trei ani.

Sentința a fost ulterior redusă, iar Emma Coronel a fost eliberată în acest an, cu un an si două luni înainte de executarea sentinței primite inițial.

Emma Coronel a pledat vinovată în fața judecătorilor în urmă cu doi ani

[Sursa foto: Getty Images]

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Droguri găsite pe Aeroportul Otopeni. Acestea erau ascunse în bagajul de cală al unui cetățean din Marea Britanie

Emma Coronel și El Chapo

Emma Coronel l-a cunoscut pe El Chapo când avea 17 ani.

Un an mai târziu, când a împlini 18 ani, cei doi s-au căsătorit. El Chapo și Emma Coronel întemeiază o familie și au împreună două fiice.

Emma Coronel a fost acuzată de trafic de droguri și condamnată la închisoare în 2021, pentru 3 ani.

[Sursa foto: Getty Images]

În anul 2021, Emma Coronel a fost acuzată de trafic de droguri.

Aceasta a pledat vinovată în fața judecătorilor, care au condamnat-o la închisoare pentru trei ani. 

În timp ce Emma Coronel a fost eliberată, soțul ei, El Chapo, în vârstă de 66 de ani, capturat în anul 2019, execută pedeapsa de închisoare pe viață. Înainte de a fi eliberată, El Chapo a cerut să fie vizitat de Emma și de fetele sale, la închisoare.

El Chapo execută sentința în închisoarea de maximă siguranță din Colorado. Acesta este acuzat de trafic de droguri, crime, torturi și răpiri.

El Chapo, pe numele său Joaquín Guzmán, este fostul șef al cartelului din Sinaloa și unul dintre cei mai temuți și periculoși traficanți.

[Sursa foto: Getty Images]

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

El Chapo, pe numele său Joaquín Guzmán, este fostul șef al cartelului din Sinaloa și unul dintre cei mai temuți și periculoși traficanți.

Citește și: Tatăl lui Vlad Pascu este cercetat după ieșirea nervoasă de la DIICOT unde a fost anchetat în calitate de martor

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI