Florin era stabilit cu familia în Marea Britanie. Tot acolo el și-a găsit și sfârșitul. În urmă cu câteva zile, el s-a simțit rău și a ajuns la spital, iar familia acuză medicii că l-au lăsat să moară.

Românul de 30 de ani a ajuns la spital pe 20 februarie. El vomita sânge, iar rudele spun că deși starea sa era una îngrijorătoare, abia după 20 de ore de așteptat medicii l-au băgat în seamă.

Însă deja a fost prea târziu. Florin a murit, iar în urma sa au rămas o soție și un copil îndurerați.

Soția lui Florin, mesaj cutremurător

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Puiul meu,care a iubit viata asta nenorocita incat ai tras cu dintii de ea,ai invins o boala grava,dar n ai putut sa invingi un sistem atat de defect...te au omorat,puiule,te au luat de langa copilul tau...Imi spun sa fiu puternica,cum sa fiu cand tu erai puterea mea?!cum sa traiesc cand tu erai lumea mea?Tu stii ca dragostea noastra trece dincolo de moarte!ajuta-ma!ajuta ma sa-ti cresc copilul asa cum merita,ajuta-ma sa nu innebunesc!ajuta-ma sa gasesc o cale sa ti fac dreptate!", a scris Soția lui Flrin.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si