Close sidebar
Close sidebar

Sotia lui Ilie Nastase a ajuns la spital din cauza batailor: "Mi-am vazut moartea cu ochii"

Brigitte Nastase este in continuare marcata de bataile pe care le-a incasat de la fostul ei sot. Chiar daca a trecut mult timp de atunci, actuala sotie a lui Ilie Nastase nu poate uita socul trait.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

“Eu puteam azi sa nu mai fiu, mi-am vazut moartea cu ochii. Accept orice de la partenerul de viata mai putin sa fiu lovita sau sa ajung in spital din cauza violentei, ceea ce am si patit. Pe locul doi, nu accept inselatul. Incerc sa imi aleg partenerii dupa aceste criterii ” a povestit Brigitte in cadrul unei emisiuni TV.

"Acel individ a vrut sa ma distruga, sa imi distruga afacerile. In urma acelei experiente m-am si botezat, m-am pocait. Acel individ avea atatea cunostinte si relatii incat oamenilor le-a fost frica sa mai fie langa mine. (…) M-a amenintat si acum 2-3 luni si am decis sa ii fac plangere (…) Am fugit pur si simplu in picioarele goale atunci cand Dinu a fost violent si mi-am vazut moartea cu ochii”, a declarat Brigitte Sfat, despre fostul sot.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Dieta care protejează creierul, potrivit noilor studii: Scade riscul de boli neurologice, reduce inflamația și declinul cognitiv- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI