Răzvan a declarat în emisiunea Puterea Dragostei că este în proces de divorț, că actele au fost depuse în urmă cu două săptămâni și că peste alte două săptămâni urma să aibă loc prima înfățișare.

„Noi nu am divorțat. Actele de divorț nu au fost depuse. Am avut o discuție legată de divorț, dar actele nu sunt depuse. Noi am stabilit de comun acord și nu există nicio problemă.

La întoarcerea lui le vom depune”, a spus soția lui Răzvan. „El mi-a cerut părerea înainte de a intra în această emisiune și eu nu am fost de acord. E o jignire asupra mea și a copiilor Nu am nimic cu el și cu emisiunea, dar mi se pare că nu i se potrivește emisiunea, la statutul pe care îl are”, a mai spus ea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Adevărul despre relația dintre Răzvan și soția lui 

„Îl respect ca și om și dacă a venit aici a știut în ce se implică și care sunt consecințele. Există o dezamăgire foarte mare că a trecut peste copii, asta mă afectează cel mai tare.

Dar îl respect în continuare, pentru că este tatăl copiilor mei. Nu vreau să-i fac rău, dar lucrurile trebuie spuse așa cum sunt”, a mai adăugat soția lui Răzvan.

Mai mult, Răzvan și soția lui au rămas în relații foarte bune. Ea a spus despre el că este un om bun, că îl respectă și îl susține în emisiune, chiar dacă nu a fost de acord cu participarea lui la Puterea Dragostei.

„Soția mea este o femeie minunată, chiar dacă lucrurile nu au mai mers între noi”, a spus și Răzvan.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si