Close sidebar
Close sidebar

Sotia unui membru PSD, prinsa beata la volan. Cei trei copii ai cuplului se aflau in masina

Sotia fostului director al DSVSA Vaslui, membru al PSD Barlad a fost prinsa conducand in stare de ebrietate. Cei trei copii minori se aflau in masina care a acrosat un alt autoturism parcat regulamentar.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alexandra Petcu, sotia fostului viceprimar al Barladului, Traian Petcu a comis un accident de circulatie, fara victime, soldat doar cu daune materiale, scrie Vremea Noua.
Accidentul a avut loc ieri, 14 februarie,iar in autoturism se aflau si cei trei copii minori ai cuplului.
Politistii ajunsi la fata locului au constatat ca femeia era in stare de ebrietate, rezultatul etilotestului fiind de 0.86 mg/l alcool in aerul pur expirat.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

“Femeia de 33 de ani, care a acrosat pe strada Col. Simionescu Sava din Barlad un autoturism parcat regulamentar, a fost condusa la spitalul barladean unde i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. In cauza s-a intocmit un dosar penal”, a precizat Alina Tonica, subinspector de politie in cadrul Biroului de Relatii cu mass-media al IPJ Vaslui.

Vremea Noua scrie ca tanara sotie ar trece printr-o adevarata drama, afland de curand ca sotul o insala cu o studenta, membra PSD si ea.

Citeste mai multe AICI

Sursa foto: Vremea Noua

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI