Preotul Teodor Mera trece prin momente extrem de dificile după ce soția sa, Simona Mera, a fost diagnosticată cu o afecțiune la nivelul creierului, informează presa locală.

Citește și: VIDEO: Bătaie între adolescente într-un parc din Ploiești. Un martor a filmat șcenele șocante

În data de 8 ianuarie 2024, soția preotului a leșinat, a intrat în stare de inconștiență cu o formă de semipareză, potrivit Stiri.Botosani.ro.

Internată fiind la Spitalul Clinic de Urgență Suceava, în urma unui CT, ulterior RMN, s-a descoperit o tumoare care înglobează și mulează nervii cranieni V-XI.

"Suntem izbiți și noi, preoții, din toate direcțiile"

”Să nu credeți că Dumnezeu ne ține pe noi preoții și ale noastre familii pe un norișor, de unde nici o furtună nu ne poate atinge. Suntem și noi izbiți din toate direcțiile de nenumărate ori, odată pentru păcatele noastre și a noastră mântuire, dar și pentru toți oamenii pe care îi ridicăm atunci când se află în mijlocul furtunii, ridicându-i, prin rugăciune, vorba bună, îmbrățișări Euharistice”, transmite preotul Alexandru Lungu, cel care a făcut apelul de ajutor.

”Voi lăsa în continuare mesajul părintelui, iar după a voastră putere, întindeți o mână de ajutor. Din păcate, nu toate operațiile sunt acoperite de casa de asigurări”, a adăugat pr. Alexandru.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Preotul Teodor Mera a povestit ce a urmat după primirea diagnosticului cumoplit:

”Am continuat investigațiile la Neurochirurgie Iași și Institutul de Neurochirurgie din București, dar fără rezultat, pentru că doctorii neurochirurgi din aceste centre nu sunt specializați pe chirurgia unghiului ponto-cerebelos și nu dispun de aparatura necesară tratamentului chirurgical".

"Am ajuns prin toate recomandările la Institutul Creierului-Brain Institut-Spitalul Privat Monza București, la dr.

neurochirurg Sergiu Stoica, care ne-a împărtășit experiența profesională dobândită în centre universitare din Franța și America și achiziționarea unor aparate și roboți care o pot ajuta enorm în această intervenție a neurochirurgiei moderne și pe Simona”, a explicat pr. Teodor Mera.

Soția preotului din Suceava

Soția preotului din Suceava, operație reușită

Apelul preotului Teodor Mera

După operație, Simona Mera trebuie ajutată să meargă mai departe. Este internată la Institutul Creierului din București.

Viața și recuperarea ei depind acum de tratamentul pe care îl va primi.

”Avem nevoie de ajutorul dumneavoastră ca să o susținem pentru recuperare! Dacă dorește cineva, sau din cei care pot și vor să ajute eu las un număr de cont!”,  a transmis părintele Mera.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si