Close sidebar
Close sidebar

Soția lui Nosfe este devastată de durere. Mădălina Crețan își plânge soțul: „Te-au iubit atât de mulți oameni...”

Soția lui Nosfe a lansat un mesaj dureros după moartea rapperului. Mădălina Crețan este în stare de șoc, iar acum va fi nevoită să-și crească fiica singură.

Georgiana Balaban,

Nosfe, alături de soția sa - Mădălina.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cântărețul a decedat subit la 37 de ani, fără ca nimeni să se aștepte. La câteva ore după ce a fost anunțat decesul artistului, soția lui a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant. De altfel, prietenii și fanii artistului și-au schimbat poza de profil cu o poză a artistului, în semn de doliu.

Citește si: Doliu în Poliția Română: Dan Fătuloiu a murit la vârsta de 66 de ani

Nosfe era unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din România. El a murit sâmbătă noapte în casa lor din Balotești. Toți fanii lui, dar și multe vedete au fost șocate să afle că artistul a murit. Cu toții au lăsat mesaje înduioșătoare și pline de regret.

Ce spune Mădălina Crețan după moartea soțului său

La câteva ore după ce a fost anunțat decesul lui Nosfe, soția lui a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant. Mădălina Crețan a publicat și o imagine alb negru cu artistul. Familia cântărețului trece prin momente grele din cauza pierderii.

Citește si: Doliu pe scena folclorului românesc. A murit directorul Ansamblului Busuiocul

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

„Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău… Te-au iubit atât de mulți oameni și n-ai înțeles o secundă ce om mare ai fost și ce suflete pustiite ai lăsat aici…”, a fost mesajul postat de Mădălina Crețan.

Cuplul a trăit o poveste de iubire, la care mulți doar visează. Artistul și soția sa au trecut prin multe momente împreună și s-au sprijinit atât la bine, cât și la greu.

Aceștia e iubeau foarte mult și au o fetiță.

Citește si: Doliu în Biserica Ortodoxă Română. A murit preotul Gheorghe Colțea, la doar 59 de ani

Nosfe a avut o carieră frumoasă în industria muzicală, iar piesele sale au fost extrem de apreciate. Cântărețul a colaborat cu unii dintre cei mai apreciați și cunoscuți cântăreți din țara noastră. Rapperul a cântat alături de Ruby, Ale Blake, dar și cu artiștii din cadrul trupei Șatra B.E.N.Z: Keed, Lu-K, Super Ed, dar și cu Killa Fonic, care ulterior a decis să plece din această formulă.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Nosfe era împlinit atât pe plan personal, cât și profesional. Se bucura de o carieră frumoasă în muzică și de o familie frumoasă și împlinită. Nosfe își iubea foarte mult soția și fiica. Anunțul decesului a venit ca un fulger pentru toți cei ce l-au cunoscut și apreciat pe îndrăgitul rapper.

Citește si: Prima reacție a soției lui Nosfe, după moartea rapper-ului. Ce imagine a publicat Mădălina Crețan

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI