Deși lucrurile nu stau prea bine pentru Andreea Bălan, soțul cântăreței are puterea să mai și glumească. Actorul a povestit că datorită acestui episod a devenit, în sfârșit, cunoscut. Respectiv, după mai mulți ani petrecuți în lumea filmului, teatrului și publicității, Burcea a ajuns să fie cunoscut ca ”soțul Andreei Bălan”. Ceea ce nu-l încântă foarte mult.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

”De două săptămâni aud pe stradă – uite-l pe soțu’ lu’ Andreea Bălan. ”iera tot cie meam dorit de la veață (sic!)”, a comentat George Burcea pe contul lui de Facebook.

George Burcea e toată ziua în parc

Burcea a povestit că în perioada în care Andreea a fost în spital, el a devenit responsabil cu plimbarea fetiței mari, care își petrece foarte mult timp în parc. ”Ella Maya doboară record după record în ceea ce privește statul în parc: 28/24(...) Clara Maria doarme 20 jdemii de ore pe zi”, a mai scris Burcea.

George Burcea are 31 de ani și este npscut la Eforie Sud. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ”IL Caragiale” și a apărut în producții precum ”Closer To The Moon” sau ”Itaker” respectiv în piese de teatru: ”Frații Karamazov” sau ”Azilul de noapte”. Burcea este și unul dintre ”vânătorii de răceală” dintr-o cunoscută reclamă de televiziune la un medicament la fel de celebru.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si