Close sidebar
Close sidebar

Sotul de 80 de ani al unei romance a fost dat disparut. Oamenii spun ca barbatul de origine italiana tinut legat si femeia vrea sa ii ia pensia

O disparitie anuntata la politie a scos la iveala o poveste halucinanta, in judetul Dolj! Un italian in varsta de 80 de ani a fost dat disparut de familia sotiei, o romanca mai tanara cu 50 de ani! ##VIDEO34546##


DISTRIBUIE
acest articol

In vreme ce rudele spun ca habar nu au unde s-ar fi dus pensionarul, vecinii sustin ca il tineau in conditii greu de imaginat, ca sa-i incaseze pensia uriasa.


Legat, tinut cu forta, infometat, sechestrat,. Sunt cateva dintre scenariile naucitoare tesute in jurul disparitiei bogatului italian, in varsta de 80 de ani. De ieri, parca s-ar fi evaporat.

"E adevarat ca a disparut, cum am auzit noi?

Sa nu se plimbe pe undeva, cum sa fie disparut?

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Nu e disparut.

Ati luat legatura cu dansul?

Inca nu. O sa se intoarca.

Asa credeti?

Da, trebuie.



Barbatul este ginerele batranului, cel care l-a dat disparut. Octogenarul locuia in casa lui saracacioasa, in vreme ce sotia, cu 50 de ani mai tanara, se afla in Peninsula. Tocmai acest lucru ar fi trezit suspiciuni localnicilor. 

Cum intre cei doi diferenta de varsta e de-o jumatate de secol, satenii sunt convinsi ca pensia uriasa a batranului de 80 de ani ar fi fost in joc. 

"Dupa cate povestea el, avea o pensie mare, de 2000 de euro"
In ciuda celor aproape 9 mii de lei care-i intrau in buzunar, italianul era vazut imbracat modest. Si nu de putine ori, vanzatoarea de la magazin i-ar fi dat de mancare, pe datorie. 


"Vecinii spun ca l ati tinut in conditii imporprii, ca l-ati fi tinut cu forta, l-ati fi sechestrat. Intrebati lumea, ca se ducea, umbla zilnic", spune socrul barbatului.
Am intrebat, iar cele auzite spulbera varianta ginerelui care sustine ca s-a dat ceasul mortii, sa-l caute si-n gaura de sarpe! 

Ultima oara, italianul ar fi fost vazut in statia de autobuz, din care obsinuia sa plece spre biserica.
 Deocamdata, politistii nu au nicio pista care sa duca la gasirea lui.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI