„Am reușit să folosim o procedură ultra-rapidă care ne permite să obținem rezultatul în aceeași zi ”, au transmis reprezentanții spitalului pe Twitter. „ Pacientul este bine” au scris cei de la  elpais.com.

Citeste si: Bilanț vaccinare anti-Covid-19. Câte persoane s-au imunizat în ultimele 24 de ore

Noua tulpină din Africa de Sud a început să apară în Europa

Tulpina sud africană identificată săptpmâna trecută în Africa de Sud și Botswana a început să apară în tot mai multe țări din Europa, iar spitalele din Spania sunt în alertă.

Autoritățile spaniole au întărit controalele asupra tuturor pasagerilor care sosesc din zona de sud a Africii. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: OMS, un nou avertisment legat de varianta Omicron. "Riscul global este foarte ridicat"

Noi vaccinuri pentru lupta împotriva Omicron

Marile companii farmaceutice Pfizer-BioNTech, Moderna şi Johnson & Johnson lucrează la vaccinuri anti-Covid-19 adaptate variantei Omicron și care vor fi produse dacă se va dovedi că cele deja existente pe piață nu pot face față noii variante a

virusului care se răspândește în tot mai multe țări.

Citeste si: VIDEO| Epidemiologul Octavian Jurma: "Probabilitatea ca Omicron să ajungă în România cu ocazia Sărbătorilor este de 100%"

Omicron este mult mai transmisibilă decât celelalte variante

Experții din sănătate susțin că noua variantă a virusului este mult mai transmisibilă, așadar și mult mai periculoasă decât celelalte variante. 

Organizația Mondială a Sănătății a anunțat că Omicron reprezintă un risc global „foarte ridicat” și recomandă tuturor statelor să se pregătească pentru ce este mai rău. Potrivit studiilor preliminare, Omicron este mai periculos din cauză că poate infecta și persoanele care au avut deja Covid-19.

Citeste si: Mai mulți pasageri care s-au întors din Africa de Sud în Olanda s-au infectat cu noua variantă Omicron


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si