Close sidebar
Close sidebar

Spania renunţă la restricţiile pentru evenimentele sportive începând din 4 martie

Spania va renunţa la restricţiile pentru evenimentele sportive începând cu 4 martie, iar stadioanele vor putea găzdui public la 100% din capacitatea lor, ca înainte de pandemia de coronavirus, au anunţat autorităţile sanitare iberice.

Diana Bostan,

Spania renunță la restricțiile pentru evenimentele sportive din 4 martie.

[Sursa foto: istockphoto]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cu peste 10 milioane de cazuri înregistrate, Spania are peste 97.000 de decese din cauza epidemiei.

Spania renunţă la restricţiile pentru evenimentele sportive începând din 4 martie

"Începând cu weekendul din 4 martie, evenimentele sportive, atât în ​​aer liber, cât şi în interior, se vor desfăşura cu public la 100% din capacitate, având în vedere evoluţia satisfăcătoare a tuturor indicatorilor epidemiologici", a anunţat, miercuri, ministrul Sănătăţii, Carolina Darias, într-o conferinţă de presă.

Ea a amintit că purtarea măştii va rămâne obligatorie şi că va fi interzis fumatul, consumul de băuturi alcoolice şi consumul de produse alimentare în timpul acestor evenimente sportive.

La sfârşitul lunii decembrie, autorităţile spaniole au redus capacitatea stadioanelor la 75% şi la 50% pentru sălile de sport închise, în faţa exploziei a numărului de cazuri de Covid-19.

Incidenţa în ţară a scăzut la 1.060 de cazuri la 100.000 de locuitori în ultimele 14 zile, faţă de mai mult de trei ori (3.418) în 21 ianuarie.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Belgia reduce săptămâna de lucru la 4 zile. Ce spun angajații și patronii din România

Austria va renunța la aproape toate restricţiile anti-COVID

Austria va anula aproape toate restricţiile anti-COVID-19 pe 5 martie, cu excepţia obligativităţii de purtare a măştii sanitare în anumite spaţii, a anunţat miercuri Guvernul de la Viena, citat de DPA.

"Nu am învins încă pandemia", a avertizat cancelarul austriac, care a adăugat totuşi că situaţia epidemiologică s-a îmbunătăţit suficient de mult- mai ales în spitale- pentru a garanta această relaxare considerabilă a restricţiilor epidemiologice din viaţa publică, scrie Agerpres.

Regula privind închiderea mai devreme a barurilor şi a restaurantelor a fost anulată, cluburile de noapte primesc permisiunea de a se redeschide, iar limitarea numărului de participanţi la evenimente ample a fost anulată, a anunţat cancelarul Karl Nehammer.

Citeste si: Profesoara din Botoșani care le spunea elevilor că vor ajunge legume dacă se vaccinează, sancționată cu 5% din salariu

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI