O femeie in varsta de 34 de ani din Comuna ieseana Ciurea a incercat sa se sinucida dupa ce sotul i-a spus sa se spanzure pentru ca nu o mai suporta. Mai mult, barbatul a ameninta-o ca o va ucide chiar el, daca nu isi va pune capat zilelor, scrie  BZI.

Baietelul in varsta de 7 ani i-a salvat viata mamei sale. Femeia a mers in curte si si-a pus streangul de gat.

Imediat a fost urmata de baietel, care a inceput sa tipe si a alergat la casa vecinului, sa ceara ajutor. Femeia a fost salvata si transportata la spital. Nu este prima data cand tanara este batuta de sot, dar nu l-a parasit si nici nu a depus reclamatie impotriva lui. Din cate a spus medicilor, tinerei i-a fost frica sa nu fie ucisa de sot daca va merge sa-l reclame la politie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

"Cazul acestei tinere mame ne-a impresionat. Este vorba despre o femeie agresata fizic si emotional, in repetate randuri, de sot.

Pur si simplu, sotul a impins-o sa recurga la tentativa de suicid. Acesta i-a spus sa se spanzure pentru ca nu o mai suporta si oricum o va ucide daca nu face ce ii spune. A fost gasit in streang de catre copil. Baietelul a alertat vecinii si mama a fost salvata" a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, sefa UPU-SMURD de la Spitalul Sf Spiridon din Iasi.

O femeie in varsta de 34 de ani din Comuna ieseana Ciurea a incercat sa se sinucida dupac e sotul i-a spus sa se spanzure pentru ca nu o mai suporta. Mai mult, barbatul a ameninta-o ca o va ucide chiar el, daca nu isi va pune capat zilelor, scrie BZI.
Baietelul in varsta de 7 ani i-a salvat viata mamei sale.
Femeia a mers in curte si si-a pus streangul de gat. Imediat a fost urmata de baietel, care a inceput sa tipe si a alergat la casa vecinului, sa ceara ajutor. Femeia a fost salvata si transportata la spital. Nu este prima data cand tanara este batuta de sot, dar nu l-a parasit si nici nu a depus reclamatie impotriva lui. Din cate a spus medicilor, tinerei i-a fost frica sa nu fie ucisa de sot daca va merge sa-l reclame la politie.
"Cazul acestei tinere mame ne-a impresionat. Este vorba despre o femeie agresata fizic si emotional, in repetate randuri, de sot. Pur si simplu, sotul a impins-o sa recurga la tentativa de suicid. Acesta i-a spus sa se spanzure pentru ca nu o mai suporta si oricum o va ucide daca nu face ce ii spune. A fost gasit in streang de catre copil. Baietelul a alertat vecinii si mama a fost salvata" a declarat prof.
dr. Diana Cimpoesu, sefa UPU-SMURD de la Spitalul Sf Spiridon din Iasi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si