Close sidebar
Close sidebar

"Spanzura-te pentru ca nu te mai suport. Daca nu, te ucid eu!" - Drama unei tinere mame din Iasi, salvate de baietelul ei

Satula de abuzurile repetate ale sotului violent, o tanara mama din Iasi a incercat sa isi puna capat zilelor, la indemnul barbatului, care a amenintat-o ca oricum o va ucide.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

O femeie in varsta de 34 de ani din Comuna ieseana Ciurea a incercat sa se sinucida dupa ce sotul i-a spus sa se spanzure pentru ca nu o mai suporta. Mai mult, barbatul a ameninta-o ca o va ucide chiar el, daca nu isi va pune capat zilelor, scrie  BZI.

Baietelul in varsta de 7 ani i-a salvat viata mamei sale. Femeia a mers in curte si si-a pus streangul de gat. Imediat a fost urmata de baietel, care a inceput sa tipe si a alergat la casa vecinului, sa ceara ajutor. Femeia a fost salvata si transportata la spital. Nu este prima data cand tanara este batuta de sot, dar nu l-a parasit si nici nu a depus reclamatie impotriva lui. Din cate a spus medicilor, tinerei i-a fost frica sa nu fie ucisa de sot daca va merge sa-l reclame la politie.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Cazul acestei tinere mame ne-a impresionat. Este vorba despre o femeie agresata fizic si emotional, in repetate randuri, de sot. Pur si simplu, sotul a impins-o sa recurga la tentativa de suicid. Acesta i-a spus sa se spanzure pentru ca nu o mai suporta si oricum o va ucide daca nu face ce ii spune. A fost gasit in streang de catre copil. Baietelul a alertat vecinii si mama a fost salvata" a declarat prof.

dr. Diana Cimpoesu, sefa UPU-SMURD de la Spitalul Sf Spiridon din Iasi.

O femeie in varsta de 34 de ani din Comuna ieseana Ciurea a incercat sa se sinucida dupac e sotul i-a spus sa se spanzure pentru ca nu o mai suporta. Mai mult, barbatul a ameninta-o ca o va ucide chiar el, daca nu isi va pune capat zilelor, scrie BZI.
Baietelul in varsta de 7 ani i-a salvat viata mamei sale.
Femeia a mers in curte si si-a pus streangul de gat. Imediat a fost urmata de baietel, care a inceput sa tipe si a alergat la casa vecinului, sa ceara ajutor. Femeia a fost salvata si transportata la spital. Nu este prima data cand tanara este batuta de sot, dar nu l-a parasit si nici nu a depus reclamatie impotriva lui. Din cate a spus medicilor, tinerei i-a fost frica sa nu fie ucisa de sot daca va merge sa-l reclame la politie.
"Cazul acestei tinere mame ne-a impresionat. Este vorba despre o femeie agresata fizic si emotional, in repetate randuri, de sot. Pur si simplu, sotul a impins-o sa recurga la tentativa de suicid. Acesta i-a spus sa se spanzure pentru ca nu o mai suporta si oricum o va ucide daca nu face ce ii spune. A fost gasit in streang de catre copil. Baietelul a alertat vecinii si mama a fost salvata" a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, sefa UPU-SMURD de la Spitalul Sf Spiridon din Iasi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI