UPDATE

Restricţiile spaţiului aerian din jurul oraşului Sankt Petersburg au fost ridicate, a anunţat marţi agenţia rusă de ştiri de stat RIA.

Aeronavele decolează din nou de pe aeroportul Pulkovo, după ce operaţiunile de zbor fuseseră suspendate.

Autorităţile nu au precizat motivul închiderii temporare a spaţiului aerian, dar au fost raportate informaţii despre un obiect neidentificat care ar fi fost depistat în aer.

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Știrea inițială

" Aeroportul Pulkovo temporar nu acceptă aterizarea sau decolarea aeronavelor", se arată în mesaj, potrivit agenției Tass.

Spațiul aerian rusesc a fost închis după apariția unui obiect misterios pe cer

Zborurile sunt interzise pe o rază de 200 km în jurul aeroportului Pulkovo, până la ora 13.20, ora Moscovei (12.20, ora României).

Citește și: Volodimir Zelenski cere avioane de luptă moderne pentru a-și înfrânge inamicul

"Vă informăm că a fost impusă o restricţie temporară a spaţiului aerian până la ora 10:20 UTC (+3 ore, ora Moscovei) în zona delimitată de un cerc pe o rază de 200 km la toate altitudinile. Vă rugăm să folosiţi rute de zbor alternative şi să vă asiguraţi rezerve de combustibil.

Informaţiile privind anularea vor fi comunicate suplimentar", se arată în comunicat.

Obiecte zburătoare neindentificate deasupra Americii- Spionaj sau vizită extraterestră?

În ultimele săptămâni, SUA a fost centrul vizitelor obiectelor zburătoare. În decursul unei săptămâni, oficialii americani au descoperit 4 obiecte zburătoare pe cer, printre care doar unul a fost identificat. Obiectul identificat s-a arătat a fi un balon de spionaj chinez, iar celelalte 3 au rămas la stadiul de obiecte zburătoare neidentificate.

Citește și:  VIDEO- Maia Sandu avertizează că Rusia pregătește o lovitură de stat în Republica Moldova

Cele trei obiecte zburătoare, prezente pe cerul Americii,  au fost doborâte de aeronavele de luptă ale SUA. Generalul VanHerck a fost întrebat dacă se poate exclude prezența extraterestră, însă, acesta nu a dorit să infirme nimic:   „Comunitatea de informaţii şi de contrainformaţii să stabilească asta.  Eu nu am exclus nimic. În acest moment continuăm să analizăm orice ameninţare sau potenţială ameninţare, necunoscută, care se apropie de America de Nord, în încercarea de a o identifica".

Citește și:   Pentagonul admite că a testat resturile unui OZN. Un obiect straniu, “cu memorie”, a fost găsit

De asemenea, pe 4 februarie a urmat doborârea unui balon chinez, despre care oficialii au spus că este pentru spionaj.

Cu toate acestea, un oficial militar american, a declarat, sub anonimat, că armata nu are încă dovezi care să arate că obiectele surprinse erau de origine extraterestră. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si