Ei au marcat astfel deschiderea programului Sibiu Regiune Gastronomica Europeana.
Citeste si: Gigi Becali e entuziast: ”Campioni!” Patronul FCSB nu crede că Dinamo va prinde play-off-ul
La Balea Lac, in restaurantul hotelului de gheata, 8 bucatari au gatit pentru oaspetii veniti din toate zonele care au detinut sau urmeaza sa poarte titlul de Regiune Gastronomica Europeana. Pregatirile au fost pe masura: pastrav marinat cu spuma de rozmarin si pesto de brad, pastrav cu branza maturata, caviar de fructe si petale de trandafir, cerb cu piure de sfecla si prune afumate, berbecut la protap
Oaspetii au fost incantati sa savureze bunatatile servite in Hotelul de Gheata.
La eveniment au participat reprezeentantii regiunilor gastronomice gastronomice europene din Finlanda, Irlanda, Catalonia, Portugalia, Slovenia, Olanda si Spania.
Astazi Sibiul va prelua oficial titlul de Regiune Gastronomica Europeana de la regiunile care l-au detinut în 2018- Brabantul de Nord din Olanda si Galway din Irlanda.