Close sidebar
Close sidebar

Spectacol culinar in inima Muntilor Fagaras, la hotelul de gheata de la Balea Lac!

La hotelul de gheata de la Balea Lac bucatarii si-au demonstrat maiestria in fata oaspetilor veniti din strainatate si nu numai.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ei au marcat astfel deschiderea programului Sibiu Regiune Gastronomica Europeana.

Citeste si: Gigi Becali e entuziast: ”Campioni!” Patronul FCSB nu crede că Dinamo va prinde play-off-ul

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

La Balea Lac, in restaurantul hotelului de gheata, 8 bucatari au gatit pentru oaspetii veniti din toate zonele care au detinut sau urmeaza sa poarte titlul de Regiune Gastronomica Europeana. Pregatirile au fost pe masura: pastrav marinat cu spuma de rozmarin si pesto de brad, pastrav cu branza maturata, caviar de fructe si petale de trandafir, cerb cu piure de sfecla si prune afumate, berbecut la

protap cu smantana si usturoi.

Oaspetii au fost incantati sa savureze bunatatile servite in Hotelul de Gheata.

La eveniment au participat reprezeentantii regiunilor gastronomice gastronomice europene din Finlanda, Irlanda, Catalonia, Portugalia, Slovenia, Olanda si Spania.

Astazi Sibiul va prelua oficial titlul de Regiune Gastronomica Europeana de la regiunile care l-au detinut în 2018- Brabantul de Nord din Olanda si Galway din Irlanda.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI