Close sidebar
Close sidebar

Spectacol pe strazile Brasovului. Turistii s-au declarat incantati: "Nu am mai vazut niciodata"

O parada extrem de ciudata a facut deliciul turistilor si brasovenilor veniti sa vada festivalul Dracula Film. Nu va speriati de ce veti vedea.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

 

O gramada de personaje care aratau de parca ar fi inviat din morti au hoinarit toata seara pe strazile Brasovului.  in loc sa-i sperie, i-au incantat insa pe trecatori. Imbracati in cele mai zdrentuite haine si machiati cat mai horror, pareau coborati dintr-un film de groaza.

Inainte sa iasa printre oameni, voluntarii au fost transformati cu ajutorul unor make-up artisti talentati.

Au facut, apoi, un adevarat spectacol artistic si s-au fotografiat indelung atat cu brasovenii cat si cu turistii, fascinati si ei: "Nu am mai vazut niciodata. Complimente". 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

N-a fost, insa, toata lumea multumita. Imediat au aparut si cativa romani revoltati.

Invitat special al festivalului Dracul Film este celebrul actor Armand Assante, nominalizat de 4 ori la Globul de Aur. Acum e parte dintr-un proiect romanesc: „The Wanderers", in regia lui Dragos Buliga.

In film, Assante joaca rolul unui vanator de vampiri care vine intr-un sat din Transilvania ca sa afle mai multe despre intamplarile neobisnuite petrecute acolo.

Cartile lui Emil Cioran l-au ajutat sa intre mult mai bine in pielea personajului, marturiseste actorul.  

"Am inceput sa citesc Cioran pentru a-mi intregi viziunea despre fenomenul paranormalui. Sunt o gramada de oameni de cultura in America influentati de filozofia acestui scriitor roman", a declarat Armand Assante.

In total, 6 filme, extrem de variate, de la comedie fantastica la musical horror, vor concura in aceasta seara pentru trofeul Dracula 2017!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI